Friday, July 01, 2011

lekaki oiii lelaki...

lelaki.. buaya darat...
mulutnya manis sekali... tapi hati bagai serigala.
uohh...uohhh...


(sdp weyh nurul nyanyi wa ckp lu.. hehe)


eh lpe plak.... Assalamualaikum.... slamat hri jumaat....


sorry2.... 
erm... hri ni.. hti nurul sdey...
xtau la.. 

nk tau knp nurul sdey?

|
|
|
|
|
|
|
|
V

klik pd gmbr untuk besarkn

ni la kisahnye....
kisah yg wt nurul sdey....huhu

tp... thanks pd SAHABAT BLOGGER sumer 
yg bg smangat kt nurul yg lmah smangat ni. hehe

klik pd gmbr utk bsrkn

em...
apa pon boleh.. hehe

nurul xnk igt dh... bia mse yg tentukn...

tp kn... ptot ke nurul sdey hanye sbb sorg laki???

tuttttttttttttttttt!!!!!




jangan lupa follow blog nurul k ^___^

2 comments:

muhamadsufian89 said...

errr. terasa la pulak. memang selalu macam tu kot. laki selalu konon busy dengan macam2 sebab tu kot selalu dapat mesej baru la reply. kalau tak memang tak mesej la. *tuju kepada diri sendiri*

JaRyiE jEmArYiE kOo said...

muhamadsufian : knp perlu konon bz? ke sbb ego laki jd cm tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Assalamualaikum...

Semua info atau entry kat sini if u ollz nak copy its ok.
u can, but must ada credit to me. Copy je ke blog korang as korang punye entry, then put credit to this blog as a link.
Orang kata orang berbudi kita berbahasa. Thats all

terima kasih