Thursday, June 23, 2011

apa yang perempuan perlu tahu tentang lelaki


--->>> lelaki juga boleh jadi seorang yang sensitif dan mengambil berat. (PRIHATIN)

--->>> jika seseorang lelaki meminati wanita, wanita itu TAK semestinya cantik, cukup dengan BUDI BAHASA dan KESOPANAN yang tinggi. malah lelaki boleh menyukai wanita yang mempunyai banyak persamaan dengannya. sama ada dari segi pemikiran mahupun minat. dengan itu banyak yang boleh dibualkan dan di kongsi kan bersama.

--->>> kebanyakan lelaki sebenarnya tidak mengetahui perasaan sebenar yang dirasaai wanita.

--->>> lelaki boleh menerima penolakan dengan baik.

--->>> lelaki cuba menonjolkan sifat kelakiannya untuk memikat wanita.

--->>> lelaki memang dilahirkan dengan perasaan yang kuat kepada wanita. sebab itu mereka suka melihat wanita. (tapi jangan pula wanita sengaja pertontonkan diri pada mereka pula)

--->>> kebanyakan lelaki resah bila dalam situasi nak ajak wanita keluar kali pertama.

--->>> lelaki sering tiru gaya artis atau berlagak macho untuk menambat hati wanita.

--->>> kalau lelaki kata " emm tengok la dulu " tu bermakna dia tidak setuju.

--->>> bila lelaki cakap direct to the point tu maknanya dia cuba untuk jujur dan ingin wanita memahaminya.

--->>> kebanyakan lelaki yang nampak DESPERATE datang dari sekolah all boys.

--->>> lelaki cemburu bila wanita asyik cakap pasal lelaki lain.

--->>> lelaki sering keliru dengan sikap wanita kerana mereka tidak memahaminya.

--->>> kadang-kadang lelaki perlu tahu lebih mendalam bagaimana untuk berhadapan dengan wanita. (nampak kekok)

--->>> betapa hebat lelaki itu bersikap ROMEO atau FLIRTING dengan ramai wanita, dia tetap cuma ada seorang sahaja wanita yang istimewa. yang lain cuma untuk ACTION dengan kawan-kawan. (menunjuk)

--->>> semua lelaki mengakui yang kejadian wanita adalah indah antara yang terindah.

--->>> lelaki akan malu berganda-ganda kalau tak dapat bantu wanita.

jangan lupa follow blog nurul k ^___^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Assalamualaikum...

Semua info atau entry kat sini if u ollz nak copy its ok.
u can, but must ada credit to me. Copy je ke blog korang as korang punye entry, then put credit to this blog as a link.
Orang kata orang berbudi kita berbahasa. Thats all

terima kasih