Wednesday, June 08, 2011

kreativiti manusia zaman sekarang dalam berfesyen

macam susah je nak jalan



habis tu kat depan tu tak ade lapik kaki ke?



ni ade kaki ke tak nie?

inspirasi kaki kuda ke kambing nie?



kuda pun pelik, ade jugak manusia same kaki dengan die.. hehe

wow... beratnye nak jalan



sape yang kene sepak dengan kasut ni memang sia-sia je. haha



skali tengok macam pistol. hmm

habis la kene kejar dengan kucing



boleh terbang tak kasut nie?



yakkkerrrr... tak nak la aku pakai ni...

mak ai.. panjang nye bulu kaki...



unik. masih boleh di terima akal lagi


jangan lupa follow blog nurul k ^___^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Assalamualaikum...

Semua info atau entry kat sini if u ollz nak copy its ok.
u can, but must ada credit to me. Copy je ke blog korang as korang punye entry, then put credit to this blog as a link.
Orang kata orang berbudi kita berbahasa. Thats all

terima kasih