Saturday, June 11, 2011

sanggup sakit semata ikut trend

nurul saje je search kat google tadi isu trend remaja. nak tahu ape yang nurul jumpa?


ha.. nurul jumpa ni....




korang tahu kan ape ni.
ni la anting-anting mata... dengar pon dah dapat rasa sakit nye proses nak pakai anting-anting ni kan


tapi yang menakjubkannya. ramai juga remaja sekarang yang pakai anting-anting kat mata ni...(kat telinga tak cukup la tu... hehe)


mesti sakit kan... dekat dengan bola mata pula tu...
mereka sanggup ambil risiko. kalau la tercucuk di bebola mata tu macam mana la kan...


ngeri sungguh... masa nurul taip ni pun meremang bulu roma. takut....


ni antara gambar proses pakai antng-anting ni yang nurul dapat cari...














bahaya kan. macam-macam boleh jadi...


ada sape-sape tak pembaca kat sini yang pernah buat?
apa yang dirasakan ketika proses ni?


nurul nak tahu sangat.. pada  yang tahu. sila la kongsi pengalaman korang dengan nurul ok...


boleh tolong ceritakan pada nurul ye...


melalui komen di bawah...


terima kasih...=)
jangan lupa follow blog nurul k ^___^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Assalamualaikum...

Semua info atau entry kat sini if u ollz nak copy its ok.
u can, but must ada credit to me. Copy je ke blog korang as korang punye entry, then put credit to this blog as a link.
Orang kata orang berbudi kita berbahasa. Thats all

terima kasih