Tuesday, April 17, 2012

#WW : Wallpaper for Corby ll

cara2 dapatkan wallpaper ni, korang just :
1. klik kat wallpaper yang korang nak
2. then bile dah keluar korang right klik kat wallpaper tu
3. lastly u all tekan save image ok. ^___^

if korang ade any request wallpaper type or for different model phone,
Bella cuba dapatkan ok..

p/s: this wallpaper just for corby ll je coz dah fixed size for corby ll screen.
jangan lupe tinggal jejak korang kat komen k. Thanks (^^,)
















































jangan lupa follow blog nurul k ^___^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Assalamualaikum...

Semua info atau entry kat sini if u ollz nak copy its ok.
u can, but must ada credit to me. Copy je ke blog korang as korang punye entry, then put credit to this blog as a link.
Orang kata orang berbudi kita berbahasa. Thats all

terima kasih