Saturday, March 26, 2011

My Future Husband

ape aku nak merapu untuk muqaddimah kali ni ek? adussssss

tu la kau, sape suruh ko tulis pasal ni? kan dah susah... ntah papape ntah...

ishh kau ni, bagi la semangat sikit, ape punye kawan daaaaa.... eleh... nak layan jiwa sikit pun salah ke??? lantak aku lah....

kan sayang....=)

Ashraf Muslim
ni la bakal future husbang aku kat dalam anganan aku. ye la tu je pun yang aku mampu, nak dapat betul-betul susah la... memang tak la kan... hahaha
actually, i rase kan sayang, u patut teruskan la imej islamic u ni. i like sangat-sangat. muka u nampak suci sangat tau... sejuk mata memandang. 
i dengar u memang jadi ustaz kat dunia realiti, betul ke? kalau betul alhamdulillah la kan. tapi i kecewa la dengan u, i tak suka la u pegang-pegang dengan perempuan-perempuan rakan-rakan artis u tu. i jeles tau tengok u sentuh-sentuh diorang semua. u kan jejaka baik, u tak payah la sentuh perempuan. nanti berdosa la u. lagi satu, u kan ustaz, jadi tak elok la orang tengok u pegang perempuan kan, tu kan aurat. Allah marah u nanti... tak nak u... ok... owh ye, sebelum lupe, macam mana dengan luka u kena tikam dalam Aku Masih Dara tu? jahatkan Farid Kamil masa tu sebab nak bunuh u, nasib baik u kuat. kalau tak i dah menjanda dah tau. terpaksa la i kawen dengan Farid Kamil. tapi ok jugak kan. dia hensem pe. tapi u lagi hensem... (i bodek u ni...) ape-ape pun u jaga diri tau, kalau boleh lepas ni i nak tengok u dah tak sentuh mana-mana perempuan dah... i tak nak la u buat dosa... ingat tu...

sayang sayang,

Awal Ashaari
ni lagi sorang sayang i., senyum u manis u tau tak. lama i tak tengok u tau. rindu la. sebenarnya i nak merajuk la dengan u, tapi u buat tak layan je...(die tak kenal aku pun). yela. u tu, senang-senang je angkat perempuan tu dan dukung dia... i marah ni... hah? ape? u tak ingat? yang mana u tanye i? u ni kan, selalu buat-buat tak ingat tau, nak mengelat la tu kan... alah yang mana lagi kalau bukan dalam Syurga Cinta tu. dah la u pergi kelab malam u tak tanye i dulu, i tak izinkan tau... tengok ape u dah buat, i bukan saje-saje nak kongkong u tau, i tak nak u buat perkare tak senonoh la. dah la u pergi kelab malam, pastu u bawak balik perempuan pulak tu ke rumah. berapi telinga i tau. hati i ni, u langsung tak nak jage kan. yelah, siapa la i ni. jap, tak berat ke u angkat perempuan tu u? die kan ada kaki sendiri, bia la dia jalan je, yang u gatai gi angkat die tu kenapa? u pun same je dengan die. saje nak buat i jeles kan? sampai hati u...lepas ni u jangan buat macam tu lagi tau. i suke orang yang alim, jadi u kene ubah diri u unutk jadi alim. i tak suke u buat dose. kalau dekat i dah karate dah u tau.

sayang sayang sayang...

Ery Putra
hai sayang, u nak gi mane dalam kereta ni? eh tu, ape yang u pakai tu? nampak bulu ketiak la u. malu la i. u ni, tu la i dah pesan banyak kali, lain kali tanye dulu nak pakai baju mana, jangan main sauk je. kan dah terdedah sana-sini. ape la u ni. manje betul. hehe... u u simpan rahsia ek dari i? i dah dapat tau dah dari mata-mata i. diorang kate u pakai botox, betul ke? patut la i tengok dagu u lain macam je. patut la i ajak dating u kate tak ade duit, rupe-rupenye u bazirkan pada dagu u ye. u, kenapa membazir ni? i tak pernah ajar u membazir tau, sejak i kenal u lagi....(tapi u tak kenal i la). kalau u nak tahu, walaupun u tak buat botox tu, u dah cukup hensem dah tau, u dah tawan dah hati i sejak u tak ubah pape lagi tau, kenapa u nak susahkan diri ubah segalenye? i tau u buat tu untuk i, tapi, bukan tu yang i harapkan la u. u ni, i cuma nak u tambah bakat u dalam lakonan je... sebab i suke tengok u berlakon. u so cute u know... so tak perlu la botox-botox tu semua. buat seksa diri je tau. lagi pun tak baik tau ubah kejadian tuhan...

sayang sayang sayang sayang...

Zizan
sayang, u ni kelakar la, i happy tau dengan u, happening sangat. dengan celoteh u. dah lama i tak tanya kabar u...(memang tak pernah pun). u sihat? macam mana dengan badan u? ari tu u jatuh basikal kan, dah la kat pentas pulak tu, tu la u, i dah cakap dah, kat pentas tak boleh tunggang basikal la. u je yang degil. lain kali nak main basikal, ikut je Azizilhasni main basikal. kat track lagi selamat. bukan nya i tak tahu u tu hyper active. u hidung u tinggi sangat la, i jeles la, hidung i kemek je. macam mana u mancungkan hidung u tu? hehe... dulu u bagi i, u tak hensem, tapi hari ru u pakai baju kaler putih u nampak hensem la. cume u ni suke sangat pakai seluar ketat. semua tang tak patut nampak semua nampak. malu la i dengan u. u pakai la seluar saiz u, jangan pakai seluar adik u... (die ade adik ke?). sendat, lekat, padat. semua ade. tak senag mate i ni nak tengok u, sakit mate la i.... u jangan pakai macam tu dah tau.... tak mau... tak mau....











jangan lupa follow blog nurul k ^___^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Assalamualaikum...

Semua info atau entry kat sini if u ollz nak copy its ok.
u can, but must ada credit to me. Copy je ke blog korang as korang punye entry, then put credit to this blog as a link.
Orang kata orang berbudi kita berbahasa. Thats all

terima kasih