Sunday, May 01, 2011

perempuan wangi, lelaki busuk

hahahaha.... betul la kan korang....












lelaki lebih berbau dari perempuan. ape die? tak percaya? ha kalau korang tak percaya kenyataan aku ni, cube korang buat experiment sendiri. ha korang pergi bersukan, lepas tu korang hidu. bau badan siape lagi busuk. lelaki ataupun perempuan...




tentu la perempuan. sebab lelaki ni kurang sikit jaga pasal segi bau badan n diorang tak berapa ambil kisah sangat. sebab diorang cume pakai deodorant dan minyak rambut serta minyak wangi je sikit.




berbanding dengan perempuan lebih banyak, minyak wangi, hair conditioner, face lotion, body lotion, foot lotion, bak kate mr tok la kan. aku baru balik dari menjelajah blog beliau. hahahahaha




lelaki ni perfume pakai sikit, tapi rokok isap jugak, tak nak bagi bau busuk cam ne kan. dah memang akan bau busuk la... pastu mule la kate perempuan ni over ber dressing la... padahal die sendiri yang salah, tak nak mengaku, nak sorok kelemahan diri sendiri la kate kan... biase la lelaki kan ego je lebih... dah terang tang-tang die busuk.




hahahaha... kepada para lelaki... harap jangan berapi yer bace entry aku kali nie... hahahahaha
nak sedap kan hati jer... ade wakil korang kate kitorang perempuan ni over...
jangan lupa follow blog nurul k ^___^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Assalamualaikum...

Semua info atau entry kat sini if u ollz nak copy its ok.
u can, but must ada credit to me. Copy je ke blog korang as korang punye entry, then put credit to this blog as a link.
Orang kata orang berbudi kita berbahasa. Thats all

terima kasih