Tuesday, June 28, 2011

pakai tudung, tapi......

Assalamualaikum...

herm.. penat, baru balik dari bank islam. pergi bayar yuran pengajian...
tak lama lagi dah nak mula semester baru...
kene la langsaikan yuran. baru boleh belajar...

ramai sangat orang tadi, laki mahupun pempuan... penuh bank islam kat seri gombak tadi...
lama kene berdiri.. tak pe asalkan dapat bayar...=)

berbalik pada tajuk nurul petang ni... (ni pon sebab ape yang nurul tengok tadi.. tapi gambar dari pakcik google... trime ksh ye pakcik.. hehe)

gambar hiasan

  • pakai skirt pendek atas lutut.
  • pakai baju lengan pendek.
  • nampak bontot. (agak kasar)
  • nampak spender / seluar dalam.
  • pakai baju sendat / lekat.
  • pakai baju jarang / nipis
  • nampak bra.
  • pakai baju singkat.
  • nampak pusat bandaraya yang dalam semeter. hehe
  • pakai seluar ketat.
  • pakai selua pendek.
  • nampak rambut.(tutup ape?)
  • bercium / bergesel dengan bukan muhrim.
  • jadi pelacur (astaghfirullahalazim)
  • nampak dada / lurah / sungai / parit... semua la.

erm... ade lagi idea lain?
ce comment ce comment.. hehe


jangan lupa follow blog nurul k ^___^

2 comments:

Ku Azhar said...

aiyok! ibu dah marah...hehehe good2 :D

JaRyiE jEmArYiE kOo said...

hehhe... ibu? aiyakkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Assalamualaikum...

Semua info atau entry kat sini if u ollz nak copy its ok.
u can, but must ada credit to me. Copy je ke blog korang as korang punye entry, then put credit to this blog as a link.
Orang kata orang berbudi kita berbahasa. Thats all

terima kasih