Thursday, February 16, 2012

bila kepala otak berdescripsi





dah tahap cipan pakcik din ujang ni aku punya bosan. datang kerja dari pagi sampai petang tapi tak ada buat apa-apa. aku ngadap muka member aku, dia pula ngadap muka aku. bersilih ganti. kalau dia lelaki mau dah jatuh cinta pandang memandang dah ni.


panjang pulak pendahuluan aku ni. kalau karangan dah dapat kepujian dah tu. but seriously aku habaq kat hang, bosan wey dok kat opis ni. pff... opis wa cakap lu... macam kerja makan gaji besar je kan.
praktikal je pun. pe de hal.


dah nak habis dah cekelat kopiko yang aku beli tadi. angka 5.30 kat jam tu tak cecah-cecah jugak lagi. dah la esok pun kena kerja. tapi half day la. ikut hati aku sahkan full, half pun aku tak nak datang. tapi tu tunggu aku dapat kerja kat company bapak aku sendiri la kan. (bapak aku mana ada company pun)


macam-macam pulak bermain kat kepala aku hari ni. bila nak balik ni? kenapa aircond tu dijadikan ejuk ye? dan kenapa diberi nama aircond? kenapa bukan kentut ke, peti ke ape-ape je la. yang selain dari aircond.


pandang kanan nampak helmet hitam ntah sapa yang punya. kalau la aku punye, mau penuh gambar bunga-bunga dengan hello kitty kat helmet tu. atas rak ada safety boot. sejak safety boot tu menjadi hak milik aku, langsung tak keluar ke site. ape jadah ntah bos aku suh beli kasut tu. baling anjing pon boleh mati.


pagi tadi dengan imej muslimah sejati aku meng'update' blog dengan topik islamic. wah.. nak cari calon suami kena la tonjolkan imej islamic kan. bukannya tontolkan apa yang tak patot. kang tonjol kang lain pulak jadinya. kang tempat lain pulak tumbuh bonjolan. simpang malaikat 44


yeah. karangan aku dah siap. boleh la hantar. siapa cikgu nye ni? lu pikir la sendiri
jangan lupa follow blog nurul k ^___^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Assalamualaikum...

Semua info atau entry kat sini if u ollz nak copy its ok.
u can, but must ada credit to me. Copy je ke blog korang as korang punye entry, then put credit to this blog as a link.
Orang kata orang berbudi kita berbahasa. Thats all

terima kasih